PROTECCIÓ

Lluir una pell perfecta a l'estiu comença en l'interior

La beguda funcional Protect d'Or protegeix del mal oxidatiu provocat pels radicals lliures

Conté granada i oxxynea, dos agents antioxidants per evitar l'envelliment

14162135 l web

14162135 l web

3
Es llegeix en minuts
Lara Bau

Ja ha arribat el bon temps i també poder lluir una pell brillant i bronzejada. Però, abans de tot, cal fer front i preparar-se per combatre un dels principals enemics de la pell: el sol. Per aquesta raó la protecció davant de l’exposició solar ha de ser el primer manament en aquesta època de l’any, i s’ha de realitzar a tots els nivells: de forma externa, però també interna.

Per això, Vichy Catalan Corporation ha creat Protect d’Orun tractament nutricosmètic que protegeix la pell internament contra el mal oxidatiu, per evitar l’envelliment prematur. Protect d’Or és un dels productes que formen la nova gamma Vichy d’Or. Són diferents begudes funcionals basades en compostos naturals, vitamines i minerals, juntament amb principis actius específics que confereixen a cada producte uns beneficis concrets per a cada necessitat del consumidor. Encara que no es vegi, a l’interior la pell pateix un mal oxidatiu provocat pels radicals lliures generats per agents externs –com l’exposició a la radiació ultraviolada, el consum de tabac o la contaminació atmosfèrica–, una sèrie de factors que ataquen al col·lagen i l’elastina de la pell. 

Aquests agents externs causen el desgast i l’oxidació cel·lular, que es reflecteix amb el deteriorament prematur de la pell. Amb el tractament Protect d’Or es neutralitza aquest mal oxidatiu i es llueix una pell més nodrida, sana i lluminosa.

Ingredients clau

Per protegir l’òrgan més gran del cos humà –la pell– de l’envelliment prematur, Protect d’Or té components d’alt poder antioxidatiu com la granada i l’oxxynea, formada a partir de 22 extractes de fruites i verdures altament antioxidatives, l’extracte de raïm i el licopè. “La granada i l’oxynnea, dos dels components amb més poder antioxidant, nodreixen la pell, aportant més hidratació en un 78% dels consumidors i més suavitat en un 81%”, afirma l’estudi elaborat per la doctora Eliana San Juan Lasser, responsable del departament de dermocosmètica de l’Institut Diagnosi Dermatològica de Barcelona, i del laboratori Zurko Research.

La beguda funcional aporta, a més, un còctel multivitamínic: l’A, que afavoreix la cicatrització i la suavitat; l’E, antioxidant; la C, indispensable per a la formació del col·lagen; la B2, que manté la pell sana; la B3, que prevé les al·lèrgies solars; i biotina, zinc, manganès i seleni, indispensables per al correcte funcionament de la pell. 

Una pell activa

La combinació de tots aquests ingredients permet neutralitzar des de l’interior l’estrès oxidatiu que envelleix la pell prematurament. El tractament de Protect d’Or, que es ven exclusivament en farmàcies, està recomanat per a les persones que generen un excés de radicals lliures, com les persones fumadores, amb exposicions prolongades al sol o a alts nivells de contaminació. Bevent una ampolleta de 200 ml de Protect d’Or al dia s’aconsegueix combatre aquests factors d’estrès i aconseguir una pell més nodrida, suau, lluminosa i hidratada. En aquest sentit, els informes afirmen que “el consum diari de Protect d’Or no només aporta un aspecte rejovenidor a la pell sinó que aconsegueix que estigui més sana internament”.

És una afirmació que també corrobora la doctora Susana Puig, responsable del servei de Dermatologia de l’Hospital Clínic de Barcelona: “Aquesta beguda presenta una composició equilibrada de vitamines necessàries per a la vida, per això es recomana molt a persones amb alts índexs d’estrès i una dieta incorrecta.” 

Aquests components ajuden a mantenir la pell sana, tenint en compte que, a més dels signes visibles com les arrugues i la sequedat, amb l’envelliment la pell perd capacitats protectores, sensorials, de termoregulació i es torna incapaç d’absorbir vitamina D, necessària per mantenir els ossos i el teixit ossi saludables.

Notícies relacionades

“És, a més, un tractament fàcil de prendre: és una beguda amb 0% de sucres afegits, no té gluten ni lactosa i té gust de fruits vermells”, expliquen fonts de Vichy Catalan Corporation. L’ampolleta On Go, de plàstic amb tap de rosca, és resistent i fàcilment transportable. 

Cura íntegra

Gràcies a les excel·lents formules avalades per professionals de la salut, cada producte de la gamma Vichy d’Or és la solució per a una necessitat concreta de la població, ja que mostra una eficàcia real en voluntàries de diferents estudis clínics. “Els tractaments Vichy d’Or no només són begudes, sinó que estableixen el nou protocol de joventut: una cura interna per reflectir el millor aspecte extern”, acaben des de Vichy Catalan Corporation.

Una ampolleta al dia

La nutricosmètica està portant la cura de la pell al següent nivell: cuidar-la des de fora és important, amb cremes i tractaments tòpics, però també s’ha de cuidar des de l’interior amb aliments i begudes funcionals. <br/>Aquesta és la novetat que presenta la gamma de begudes Vichy d’Or: Protect d’Or, Repara d’Or i Defens d’Or.

Temes:

Farmàcies