El poder de les plantes del mar Mort

Amb els cactus d'aquesta regió s'ha elaborat un oli amb pebre rosa

1
Es llegeix en minuts

El mar Mort, adesert de Judea, el regne vegetal s'adapta al clima estèril com cap altre a la terra. El desert està literalment esquerdat a causa de la falta d'aigua, però les plantes i els arbres floreixen superant condicions extremes. Els extractes de les plantes que creixen en aquesta regió contenen poderoses propietats naturals per nodrir, hidratar i cuidar la pell. Els seus beneficis són llegendaris perquè ajuden a reduir la irritació, reparar els danys del sol i promoure la capacitat natural de la pell per cicatritzar i combatre els efectes de l'envelliment. 

Notícies relacionades

A partir d'aquests extractes vegetals, els laboratoris Ahava Dead Sea elaboren diversos cosmètics com l'oli sec de cactus i pebre rosa. Aquest producte presenta una combinació única de components que mimen la pell. El cactus que creix en climes càlids és una coneguda fruita comestible. Per sota de la seva dura pell protectora, té una polpa rica en antioxidants, que Ahava barreja amb l'energitzant pebre rosa, i crea d'aquesta manera una estimulant composició. La potent combinació d'extractes del mar Mort, llavors de jojoba i olis nutritius, aporten instantàniament a la pell suavitat, flexibilitat i resplendor. 

Més enllà d'una sensació refrescant, aquest oli sec barreja entre altres components naturals oli de llavors de jojoba, un dels més grans agents regeneratius similar als propis de la pell, que calma, suavitza i hidrata. També incorpora l'alga Dunaliella, una microalga que es troba a les aigües del mar Mort i que està considerada una font rica en betacarotè (que biològicament es transforma en vitamina A a la pell). En la fórmula no falten els aminoàcids, omega 3; àcids grassos, vitamines essencials i antioxidants que ajuden a alentir el procés d'envelliment de la pell, ja que la protegeix dels danys dels radicals lliures, així com llavors de sèsam i olis de vitamina E, rics en propietats curatives i antienvelliment, que ajuden a enfortir les barreres de protecció natural de la pell.