Un llibre revela grans secrets de Michael Jackson

L'autor assegura que el cantant es va sotmetre a nombroses operacions de canvi de color perquè no es volia assemblar al seu pare

Imatge d’arxiu de Michael Jackson, que va morir el 2009.

Imatge d’arxiu de Michael Jackson, que va morir el 2009.

1
Es llegeix en minuts

S'ha dit molt sobre l'obsessió que tenia Michael Jackson per blanquejar la seva pell. Ell mateix va arribar a confirmar al programa d'Oprah Winfrey que el canvi de color no era degut a un capritx sinó a una malaltia que va començar a tenir als 30 anys. Els especialistes sostenen que la malaltia a què es refieria el rei del pop és el vitiligen, que es produeix per la falta de pigmentació, és a dir, de melanina a la pell. Això també provoca diferents problemes dèrmics, com èczemes, al·lèrgies, irritacions i emblanquiments en forma de taques.

Notícies relacionades

Però aquesta teoria ha perdut pes arran de l'aparició del llibre 'DiLeo: I am going to set the record straight', que acaba de publicar Mark Lamica, soci de Frank DiLeo, que va ser mànager del cantant i va morir el 2011. Lamica ha escrit l'obra basant-se en els papers que guardava DiLeo.

Un dels grans secrets desvelats pel llibre és que Jackson, que va morir el 2009, es va sotmetre a nombroses operacions de canvi de color de pell perquè no es volia assemblar al seu pare. "Frank em va dir que Michael li havia comentat que s'havia d'operar ja que no suportava veure la cara del seu pare cada vegada que es mirava al mirall. Frank li va dir que deixés d'operar-se perquè  per als fans cada vegada era més complicat reconeixe'l", comenta l'autor. També explica: "Jackson li va dir a Frank que havia d'esborrar aquesta imatge de la seva cara, que l'havia d'eliminar, que encara veia Joseph quan es mirava al mirall i que s'havia de treure aquesta imatge de la cara", diu.