Bàsquet

Pedro Martínez renova com a entrenador del Baxi Manresa

Pedro Martínez renova com a entrenador del Baxi Manresa
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'entrenador Pedro Martínez seguirà una temporada més al Baxi Manresa, la desena en la seva relació amb el club del Bages, després d'arribar a un acord per renovar el seu contracte i seguir al capdavant del projecte manresà, un any més a l’ACB.

«El club assegura la continuïtat del projecte amb l’entrenador al capdavant, que liderarà la banqueta manresana per 10a temporada el curs 2023-2024», va anunciar el Bàsquet Manresa en un comunicat.

Pedro Martínez continuarà sent l’entrenador del Baxi Manresa la temporada 2023-2024 al confirmar el tècnic barceloní que executa l’any de contracte que li queda al club del Bages.

Per a l’entitat catalana, aquesta notícia, juntament amb la continuïtat de diversos jugadors de la plantilla, confirma que el projecte manresà per al curs vinent «continua encarrilat».

Notícies relacionades

La 2023-2024 serà la desena temporada de Martínez a la banqueta del Bàsquet Manresa, la cinquena consecutiva en la tercera etapa de l’entrenador al club del Bages, i la número 31 en l’ACB.

El català és el segon entrenador amb més partits dirigits en l’ACB, amb un total de 982. En aquestes 10 temporades al Bàsquet Manresa el tècnic acumula 392 partits.