Bàsquet

Xavi Pascual decideix quedar-se a Rússia fins al final del seu contracte

Xavi Pascual decideix quedar-se a Rússia fins al final del seu contracte

Enric Fontcuberta / Efe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El tècnic del Zenit, Xavi Pascual, ha decidit quedar-se al club rus fins al final del seu contracte. Tot i que l’entrenador català semblava decidit a abandonar el club, optarà finalment per quedar-se a Rússia i complir l’any de contracte amb el Zenit, si bé inicialment va buscar altres opcions perquè el club no ha pogut disputar l’Eurolliga aquest any per la guerra.

La clàusula de rescissió per desvincular-se del club rus, uns 200.000 dòlars, no era alta, però els clubs que s’han interessat per Pascual han presentat ofertes econòmiques inferiors al seu actual contracte amb el Zenit.

Pascual té previst complir l’any de contracte que li queda amb el club rus i l’any que ve decidirà si continua al Zenit o torna a un equip de l’Eurolliga.

Notícies relacionades

Durant tres anys i mig al Zenit, va classificar l’equip entre els vuit millors d’Europa en la primera temporada completa, i en la segona va aconseguir el primer títol de lliga russa de la història del club.

Pascual va entrenar el Barça entre el 2008 i el 2016, etapa en què es va aconseguir l’Eurolliga el 2010, i després va recalar al Panathinaikos i el Zenit, amb els quals va guanyar la lliga grega i russa, respectivament.