Lliga Endesa de bàsquet

La final Barcelona-Madrid: el Palau es bolca amb Mirotic

La final Barcelona-Madrid: el Palau es bolca amb Mirotic

EFE/Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Si ja per si mateix un Barça-Madrid reuneix tots els al·licients per convertir el Palau en una caldera, en aquest cas s’hi afegia un ingredient més. El primer clàssic de la final de la Lliga Endesa venia acompanyat d’un context volcànic, una bomba que va esclatar en tota la seva dimensió hores abans del partit.

Els seguidors blaugrana van conèixer aquest dijous que Nikola Mirotic no continuarà en el club per les retallades econòmiques que s’aplicaran a la secció. L’astre va confirmar la seva sortida i va expressar el seu malestar. Els aficionats tenien aquest divendres la primera oportunitat per manifestar-se. La incògnita estava oberta: ¿com rebria el Palau la seva gran estrella?

Aplaudiments eixordadors

Aviat va aclarir qualsevol indici de dubte. El Palau es va bolcar amb el seu ídol. Amb el dorsal 33, es va fer esperar la seva sortida al camp en aquesta clàssica presentació a les fosques de tota la plantilla. Va arribar just després de Jokubaitis i els aplaudiments van ser eixordadors. L’afició està amb Mirotic, que deixarà el club aquest mes després de quatre temporades.

La jornada d’aquest divendres es va obrir amb la primera valoració pública d’un representant del Barça sobre el cas Mirotic. Ni més ni menys que Juan Carlos Navarro, el mànager de la secció, que va aclarir que el club posposarà les seves explicacions fins que acabi la Lliga.

La reflexió de Navarro

Notícies relacionades

«Primer de tot, estic sorprès per les declaracions de Nikola. No teníem ni idea que ho faria. Segon, estem en una gran final, on hem treballat molt, on ell també ha fet uns bons ‘play-off’, i esperem que estigui junt amb tot l’equip per ajudar-nos. Després explicarem com ha anat tot, els ‘timings’... És una decisió del club que ell ja sap fa temps», va remarcar Navarro. 

Els culers tindran diumenge una altra oportunitat per disfrutar del seu ídol. Serà l’última, llevat que la final se’n vagi als cinc partits. En aquest cas, el desempat es disputaria al Palau Blaugrana diumenge 25 de juny.