Del 16 al 19 de febrer

Les activitats i espais clau a Badalona davant la Copa del Rei 2023

  • La ciutat es bolca amb el torneig programant activitats diverses durant la tercera setmana de febrer

  • ESPECIAL | ‘¡El bàsquet es viu a Badalona’: així viu la ciutat l’arribada de la Copa del Rei 2023’

Les activitats i espais clau a Badalona davant la Copa del Rei 2023

Ayuntamiento de Badalona

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Badalona i els patrocinadors i proveïdors de la Copa del Rei de bàsquet 2023 han preparat del 16 al 19 de febrer una agenda plena d’activitats per als milers d’aficionats al bàsquet que arribaran a Badalona, ‘bressol’ d’aquest esport, així com per als veïns de la ciutat i voltants.

La ’Fan Zone Movistar’, situada davant el Palau Municipal d’Esports de Badalona, comptarà amb una pista urbana on tindran lloc batucades, concursos de mates, un torneig 3x3 o una batalla de ball urbà, entre d’altres.

La Copa del Rei es viurà al ritme del Jardín de las Delicias by Endesa amb actuacions destacades en un gran escenari davant el Palau, a la Fan Zone Movistar. DJ Nano, Coti i altres artistes faran concerts dijous, divendres, dissabte i diumenge abans dels partits, i diversos DJs continuaran donant ritme a l’esdeveniment durant hores i dissabte fins a la matinada.

Un dels moments de la Copa del Rei serà dissabte 18 de febrer a partir de les 11.30 h, quan a la Rambla del Gorg arrencarà el recorregut de totes les aficions juntes. A l’acabar, hi ha programada una exhibició dels Castellers de Badalona.

La Nit de la Copa serà un altre moment destacat. L’Ajuntament de Badalona ha organitzat una gran festa en la nit de divendres a dissabte (0.00 h a 4.00 h) al polígon de Can Ribó, on estan situades les principals discoteques de la ciutat.

En aquests inicis de febrer, la Copa ja ha començat a la plaça de Pompeu Fabra amb una exposició de fotos al carrer: 40 imatges icòniques i espectaculars de bàsquet a través de l’objectiu únic de tres històrics: els badalonins Josep Lluís Surrallés i Miquel Àngel Forniés i el malagueny Mariano Pozo, fotoperiodistes que han viscut tota la història de la lliga ACB.

Els espais de la Copa

Notícies relacionades

Quant als espais de la ciutat on es desenvoluparà la Copa del Rei, aquests són els punts clau locals, els quals estaran connectats amb llançadores gratuïtes:

  • Palau Municipal d’Esports. El pavelló on tindrà lloc tot l’espectacle de la Copa del Rei: set grans partits per conèixer el campió. I diumenge a les 13.00 hores, la final de la Minicopa Endesa.

  • Fan Zone Movistar. A la plaça del President Tarradellas i a la rambla del Gorg, obrirà de dijous a diumenge a partir de les 11.00 h, amb activitats fins a les 18.00 h (18.30 h diumenge). Els Food Trucks, barres i espais gastronòmics s’obriran també entre els partits i la seva conclusió.

  • Fan Zone Movistar. A la plaça de Pompeu Fabra, ja pot visitar-se una exposició de fotos històriques al centre de Badalona. També tindrà lloc un torneig 3x3 infantil i altres activitats i exposicions.

  • Poliesportiu Llefià. Allà es jugarà la Minicopa Endesa entre el 15 i el 19 de febrer. Els millors equips infantils donaran espectacle des del dimecres 15 a les 14.30 hores. El dissabte 18, les semifinals. Vegeu calendari.

  • Fan Zone Minicopa Endesa. Al costat del Poliesportiu Llefià, al parc del Gran Sol, s’organitzarà una Fan Zone amb activitats i Food Trucks. El dissabte 18, block party Kids amb ball urbà.

  • Zona d’activació a Can Ribó. L’Ajuntament de Badalona organitzarà ‘La Nit de la Copa’ durant la nit de divendres a dissabte (00.00 i 4.00 h) al polígon Can Ribó (carrer Ramon Martí i Alsina), on es troben les principals discoteques de la ciutat.

  • Zona d’activació al barri de Montigalà (parc de les Muntanyetes). L’Ajuntament de Badalona muntarà una zona en aquest barri en el qual hi haurà una pista de minibàsquet, diferents tallers de bàsquet i concursos.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona