Bàsquet

El Joventut complica una mica més la situació del Baxi Manresa

Tomic, amb 15 punts i 7 rebots, destaca contra l’equip de Pedro Martínez, que va ser desqualificat (73-65)

El Joventut complica una mica més la situació del Baxi Manresa

ACB photo

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Joventut camina amb pas ferm per la temporada. El Baxi Manresa intenta aguantar el temporal. Així que el duel català de la Lliga Endesa a l’Olímpic, l’escenari que acollirà la Copa del Rei, només va deixar males notícies per a l’equip de Pedro Martínez, que va aguantar molts minuts, però no va tenir prou forces per aguantar en el tram final i va encaixar la sisena derrota consecutiva (73-65), acompanyada a més amb la desqualificació del tècnic barceloní per doble tècnica.

Notícies relacionades

La tornada de Babatunde Olumuyiwa va millorar la solidesa dels manresans i va tenir més impacte que la tornada de l’ala pivot eslovac Vladímir Brodziansky a la Penya (2 punts en 10 minuts), després d’un pas discret pel Partizan.

El Baxi es va mostrar més aguerrit en la baralla, es va escapolir bé dins la zona i, malgrat tenir un dia negat en el llançament triple, del qual va abusar (5 de 31, un 16%), li va complicar la vida al conjunt verd-i-negre. El coratge de Vaulet i els punts de Harding, Robinson i Badio, van sostenir també els manresans. Però el Joventut sempre va trobar la forma de redreçar el guió amb la presència de Tomic a la pista, un factor diferencial (15 punts, 7 rebots) que va donar sortida a l’equip en el moviment de la pilota i també en l’anotació, i va estar ben recolzat per Ellenson i Parra, tots dos amb 13 punts.