Els ‘play-off’ de la Lliga Endesa

El Barça s’enfronta amb la Penya sense temps per digerir la derrota a l’Eurolliga

  • «L’equip va haver de fer un esforç mental i oblidar la ‘final four’, adverteix Claver

  • «Estem il·lusionats, esperem oferir la millor versió de la Penya», explica Carles Duran

El Barça s’enfronta amb la Penya sense temps per digerir la derrota a l’Eurolliga

Friedemann Vogel / Efe

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

Barça i Joventut obren aquest dimarts (22.00 h) un encreuament de quarts de final del ‘play-off’ de la Lliga Endesa carregat de rivalitat, i, malgrat la condició de favorit de l’equip blaugrana, amb la incertesa de com respondran a haver perdut la final de l’Eurolliga aquest diumenge i amb el risc de tractar-se d’una eliminatòria al millor de tres, en la qual no hi ha marge per a l’error.

«L’equip ha de fer un esforç, sobretot a nivell mental i oblidar la ‘final four’ en la mesura possible i centrar-nos en la Lliga que també és un títol que volem aconseguir», va admetre Víctor Claver. El Barça continuarà pendent de l’evolució del seu base, Nick Calathes, amb un esquinç de turmell, i la presència del qual sembla compromesa.

Notícies relacionades

Jasikevicius va optar per donar un dia de festa al seu equip aquest dilluns, que va aterrar de matinada de Colònia i només farà un lleu contacte amb la pista abans de rebre l’equip verd-i-negre, que arribarà al Palau sobrat d’il·lusió. «Esperem oferir la millor versió de la Penya», va explicar el tècnic verd-i-negre Carles Duran, que s’espera el millor Barça malgrat la derrota a la final de l’Eurolliga. «Tenen una plantilla amb jugadors amb molta experiència que seran capaços de canviar el xip, perquè en 15 dies hi haurà un campió en l’ACB».

També Claver va parlar en to elogiós de l’equip verd-i-negre, que va aconseguir la classificació per als ‘play-off’ amb diverses jornades d’anticipació. «Juguen a un gran nivell. Té gent amb experiència com Pau (Ribas) i Ante (Tomic), però després altres que han fet un gran pas com Bassas, Dimitrijevic, Xavi López, Ventura... No podrem relaxar-nos ni un segon», va remarcar l’aler internacional.