Bàsquet

Laia Palau seguirà un any més a Girona

«Això em continua agradant», afirma la base de 41 anys, que afrontarà la seva 27a temporada com a professional

Laia Palau seguirà un any més a Girona
1
Es llegeix en minuts

L’Spar Girona va anunciar aquest divendres que ha arribat a un acord amb la veterana base catalana Laia Palau per allargar la seva vinculació una temporada més, fins al final del curs vinent.

Serà la 27a temporada al bàsquet professional de Palau, una llegenda de la selecció espanyol, amb la qual ha aconseguit 12 medalles en Jocs Olímpics, Mundials i Europeus.

Palau va reconèixer després de fer-se oficial la renovació que «internament» no estava «preparada per deixar de jugar ni per abandonar aquest projecte. La base catalana, que complirà 42 anys al setembre, va argumentar que ha necessitat un temps per prendre aquesta decisió perquè «ha sigut un any complicat en molts aspectes», però, alhora, va afirmar que «l’opció més intel·ligent era continuar» perquè té «moltes ganes de disfrutar d’un any amb públic i amb certa normalitat».

Capitana de l’equip

També va explicar que «aquest estiu es presenta molt ple» i que la coincidència de l’Europeu i els Jocs Olímpics li ha fet plantejar-se «si disposaria de l’energia necessària per seguir», però al final s’ha acabat decantant pel ‘sí’. «Això em continua agradant», va afirmar la capitana de l’Spar Girona, amb qui jugarà el seu 27è curs com a professional.

Notícies relacionades

Nascuda fa 41 anys a Barcelona, Palau seguirà sent la capitana del Girona, que aquest curs ha conquerit la Copa de la Reina i amb qui el 2019 va guanyar la Lliga Femenina Endesa i la Supercopa.

El nom de Palau s’afegeix així als de Frida Eldebrink, Giedre Labuckiene, Kennedy Burke, Laia Flores, Júlia Soler i Julia Reisingerová a la plantilla de l’Spar Girona del curs que ve, encara per completar.