Bàsquet

Pau Gasol saluda els seus nous companys al Palau Blaugrana

El pivot català assisteix a l’entrenament blaugrana i dilluns passarà la revisió mèdica

Pau Gasol saluda els seus nous companys al Palau Blaugrana
1
Es llegeix en minuts

Pau Gasol ja coneix els seus nous companys i cos tècnic al Barça després de visitar el grup al Palau Blaugrana, en l’entrenament previ al partit d’Eurolliga contra el Baskonia d’aquest divendres a la nit.

El pivot internacional espanyol, que passarà revisió mèdica dilluns i serà presentat en els següents dies, jugarà en el Barça el que resta de temporada, tant a la Lliga Endesa com a l’Eurolliga.

A falta de poder entrenar-se amb el grup, el més gran dels Gasol va visitar els que seran els seus nous companys, entre els quals vells coneguts com Nikola Mirotic, excompanys a l’NBA i companys a la selecció com Víctor Claver o Àlex Abrines.

Notícies relacionades

Gasol, que va arribar aquesta mateixa setmana a Barcelona, es va retrobar també amb Sarunas Jasikevicius, que aquest divendres compleix 45 anys, amb qui va coincidir com companys de vestidor en la primera etapa del de Sant Boi al Palau.

Entre 1999 i 2001, abans de fer el salt a l’NBA, Pau Gasol ja va vestir la samarreta del primer equip blaugrana, després de formar-se en la base, i va arribar a jugar al costat d’un Saras a qui tindrà ara com a entrenador.