BÀSQUET

Horari i on veure la Copa del Rei ACB

Aquest dijous comença la lluita entre els vuit millors equips de la primera volta pel primer títol de l’any

Horari i on veure la Copa del Rei ACB
1
Es llegeix en minuts

Arriba la 85a edició de la Copa del Rei de bàsquet 2021 que es disputarà de l’11 al 14 de febrer al WiZink Center, a Madrid. L’equip amfitrió, el Madrid de Pablo Laso, intentarà revalidar la corona davant els altres set millors classificats de la Lliga Endesa en el primer tram de la temporada. L’altre gran favorit, el Barça, buscarà treure’s el mal regust de boca per l’edició de l’any passat, quan va caure en primera ronda, en el debut de Jasikevicius com a entrenador en aquesta competició. Marid i Barça només podran trobar-se en una hipotètica final.

El sorteig efectuat dilluns 18 de gener va oferir els següents encreuaments: Lenovo Tenerife - San Pablo Burgos i Reial Madrid - València Basket en una part del quadro i Baskonia-Joventut i Barça-Unicaja, en l’altra.

Després que la pandèmia condicionés diversos partits d’aquesta primera volta, els clubs van acordar que el criteri a seguir per classificar-se per a la Copa sigui escollir els equips amb millor percentatge de victòries sobre el total de partits disputats. D’aquesta forma s’evitaria perjudicar algun club que no hagi jugat tots els seus partits abans del 10 de gener. Davant la possibilitat que apareguin positius en alguns dels equips, l’UCAM Múrcia i el Baxi Manresa, en aquest ordre, esperen per ocupar la plaça corresponent.

Quan es juga la Copa del Rei ACB

Els partits corresponents a la Copa es disputen:

Dijous 11 de febrer

18.30 h Lenovo Tenerife - San Pablo Burgos (B)

21.00 h Reial Madrid - València Basket (A)

Divendres 12 de febrer

18.30 h TD Systems Baskonia - Joventut Badalona (D)

21.00 h Barça-Unicaja (C)

Dissabte 13 de febrer

16.00 h Semifinal 1 (A-B)

19.00 h Semifinal 2 (C-D)

Diumenge 14 de febrer

Notícies relacionades

18.30 h Final

On veure el torneig per TV

Els partits es disputaran al WiZink Center de Madrid i es retransmeten tots per #Vamos (dial 8 de Movistar) i la plataforma ‘online’ de continguts Movistar+ Lite.