contratemps madridista

Sergio Llull s'afegeix a les baixes del Madrid després d'una lesió a la cama

El base de l'equip blanc no jugarà aquest dijous contra el Fenerbahçe, com tampoc ho faran Randolph, Taylor i Reyes

lmendiola49641389 spain s sergio llull shoots during the basketball world cup 190901184626

lmendiola49641389 spain s sergio llull shoots during the basketball world cup 190901184626 / NICOLAS ASFOURI

1
Es llegeix en minuts

El base del Reial Madrid Sergio Llull pateix una «lesió muscular al soli de la cama esquerra» i se suma a la llista de baixes de l’equip blanc a Anthony Randolph, Jeffery Taylor i Felipe Reyes per mesurar-se aquest dijous amb el Fenerbahçe en la jornada 25 de l’Eurolliga, va informar el club. Un contratemps més per a l’equip dirigit per Pablo Laso, que fa uns dies va aixecar la Copa a Màlaga, ja que perd una peça clau en la rotació i haurà de viatjar amb dotze jugadors a Istanbul.

Notícies relacionades

Com és habitual, el comunicat mèdic emès pel club madridista en la seva pàgina web no detalla el temps exacte de baixa del jugador balear. Un infortuni que només arriba un dia després que el Reial Madrid anunciés la important lesió d’Anthony Randolph, que, amb una ruptura del primer dit de la mà esquerra, es podria veure obligat a passar pel quiròfan i perdre’s gairebé un mes i mig de competició, tal com va reconèixer Pablo Laso davant dels mitjans. Tot i que van ser en bona part de l’entrenament previ a la visita al Fenerbahçe, tampoc podran anar a Turquia l’aler Jeffery Taylor, per problemes de genoll, ni l’a la pivot Felipe Reyes, amb molèsties musculars.

El conjunt blanc, segon classificat a l’Eurolliga amb 18 victòries i 6 derrotes, tindrà un altre dur escull el dimarts 24, quan rebrà el Panathinaikos al WiZink Center.