GRANS AVENÇOS

Principi d'acord per mantenir el CB Sant Josep a les seves instal·lacions

La reunió entre els diferents grups municipals i el propietari dels terrenys acaba amb consens i la idea dels tres actors implicats en l'assumpte és que el club badaloní continuï jugant a la seva pista

rpaniagua51138744 badalona 28 11 2019  entremaniemtos del club de b squet sant191129184907

rpaniagua51138744 badalona 28 11 2019 entremaniemtos del club de b squet sant191129184907 / ANGEL GARCIA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El CB Sant Josep va aconseguir una pròrroga municipal quan faltaven poques hores perquè es fes efectiu el tancament de les instal·lacions del club per ordre de l’Ajuntament de Badalona. Finalment, les negociacions entre consistori i arquebisbat han prosperat i, després d’una reunió entre els dos actors, el més probable és que el Sant Josep es quedi definitivament a la seva pista, a falta d’una renovació estructural que demana l’ajuntament.

La situació del Sant Josep s’ha revertit totalment. De trobar-se desnonat de les seves instal·lacions, a falta d’un acord oficial per part de l’arquebisbat de permutar els terrenys, a quedar-se definitivament a les seves instal·lacions del centre de Badalona.

Avenços en la reunió entre ajuntament i bisbat

Tal com va explicar EL PERIÓDICO el 29 de novembre, la idea del propietari (l’arquebisbat) de les instal·lacions del Sant Josep era vendre els terrenys a causa de la falta de la llicència d’activitats requerida per l’ajuntament. No obstant, es va aconseguir una pròrroga municipal per estudiar una solució a llarg termini entre els dos actors implicats.

Notícies relacionades

En els últims dies, l’arquebisbat i l’Ajuntament de Badalona s’han reunit per tractar l’assumpte, i després de la reunió d’ahir, el club badaloní pot estar tranquil. La idea de l’arquebisbat és permutar els terrenys i sembla ser que el Sant Josep, a falta d’un acord oficial amb l’ajuntament i el propietari, es quedarà definitivament al seu pavelló, que l’acull des de fa 49 anys.

No obstant, el Sant Josep encara ha de remodelar algunes deficiències de les seves instal·lacions, com ara les goteres i ha d’insonoritzar la seva pista. El club ja va traslladar un informe amb un paquet de reformes per solucionar els problemes d’un pavelló que té gairebé 50 anys d’antiguitat. 

Temes:

Badalona