Anar al contingut

DOMINI BLAUGRANA

Pierre Oriola: "Abans que culer, soc antimadridista"

El capità del Barça Lassa es mostra eufòric després d'haver guanyat quatre clàssics de cinc a l'"etern rival"

El Periódico

Pierre Oriola: "Abans que culer, soc antimadridista"

Javier Lopez Hernandez

Després d’haver-se imposat al Reial Madrid per un contundent 76 a 82, cosa que els consolida com a líders de la Lliga Endesa, el jugador i capità del Barça Lassa Pierre Oriola ha fet unes polèmiques declaracions, recollides pel programa 'Tot Gira', de Catalunya Ràdio: "Guanyar quatre clàssics de cinc és una cosa que imposa i l’alegria és gran. El Reial Madrid és l’etern rival i jo, abans que culer, soc antimadridista. Soc molt culer, però moltíssim més antimadridista".

Només 35 dies després d’haver-se emportat la Copa del Rei més polèmica que es recorda, l’equip català ha tornat a colpejar al WiZink Center, a base de solvència, el seu etern rival. "I guanyar aquí fa que al final l’equip agafi aire, segueixi líder en la Lliga", ha afegit el capità blaugrana.

Oriola entén que l’equip no està sent regular, però que el grup és bo i encara tenen opcions a tot. "S’ha de donar valor a la feina que hem fet contra el Madrid, sobretot darrere. Hem d’anar cap als pròxims reptes, que són matemàticament anar a buscar la cinquena plaça de l’Eurolliga," ha assegurat Oriola. “Nosaltres som capaços de tot, del millor i del pitjor. Ho hem vist en aquesta temporada. Si som capaços de jugar a aquest nivell, som un equip difícil de guanyar", ha assegurat Oriola al terme del partit.