BÀSQUET

La Penya garanteix el seu futur amb un acord amb l'Ajuntament de Badalona

"És un dia històric, l'acord és un punt d'inflexió per al club", afirma Villacampa

sabater-y-villacampa

sabater-y-villacampa
divina-seg-joventut---penya1930----twitter

/

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola
Luis Mendiola

Periodista

ver +

El Joventut de Badalona comença a mirar al futur amb optimisme després del pacte al qual s'ha arribat amb l'Ajuntament de Badalona per assegurar la seva viabilitat. L'acord, donat a conèixer per l'alcaldessa de Badalona, Maria Dolors Sabater, i pel president de l'entitat verd-i-negra, Jordi Villacampa, permetrà a la Penya reduir a mínims el seu deute, estabilitzar l'entitat i assegurar la seva viabilitat.

Notícies relacionades

“És un dia històric, un punt d'inflexió per al club, que afronta el futur amb una altra filosofia”, va explicar orgullós Villacampa sobre l'acord donat a conèixer aquest divendres al matí. “Parlem en termes de present i futur i de segellar una relació que garantirà el futur de la Penya i també assegurarà el màxim rendiment per a la ciutat”, va remarcar també Sabater.

El pacte entre Penya i Ajuntament, pendent de ratificació del ple municipal que se celebrarà el 28 de març, però que compte ja amb el suport de tots els grups municipals, es concreta en tres punts: l'entrada de l'Ajuntament en el consell d'administració del club; l'adquisició de les instal·lacions de Mas Ram, ara propietat de la Penya, com bé d'interès per a la ciutat; i el pacte de futur amb les institucions per garantir aquesta viabilitat.