PREMIS

Alba Torrens, millor jugadora europea

La FIBA anuncia l'elecció de la mallorquina, que succeeix en el palmarès Sancho Lyttle

Alba Torrens.

Alba Torrens.

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES
BARCELONA

Alba Torrens, de 25 anys, ha estat elegida millor jugadora d'Europa per segona vegada en la seva carrera després d'un 2014 esplèndid, en què va destacar tant a nivell de clubs com amb la selecció. Amb Espanya va arribar a la final del Mundial i només va cedir el títol davant el poderós equip dels EUA. En aquesta competició va ser inclosa en el quintet ideal del torneig. Amb el Galatasaray va viure un any immillorable: va aconseguir el títol de Lliga a Turquia i es va proclamar campiona de l'Eurolliga. En la final a vuit del torneig continental, Torrens va ser designada millor jugadora de la competició.

Notícies relacionades

L'aler mallorquina, d'1,90 d'alçada, que aquesta temporada pertany a la disciplina del Iekaterinburg rus, va superar en les votacions organitzades per la FIBA Europa la també jugadora de la selecció, Sancho Lyttle, a qui succeeix en el palmarès, i la sèrbia Ana Dabovic.

Torrens, que va debutar en la selecció absoluta el 2008 amb només 19 anys. ja va ser elegida la millor jugadora europea el 2011, i el seu èxit se suma al de la també espanyola Ángela Salvadores, elegida millor jugadora jove de l'any a Europa.