Aniversari culer
L’entrenador del Barça, Hansi Flick, celebra en gran el seu 60è aniversari en un restaurant de Sarrià
El míster ha convidat tot el seu equip tècnic al local favorit de molts dels jugadors, i ha brindat amb Deco i Bojan
Gran nit de Messi a Barcelona amb Busquets, Alba i companys del PSG

Va complir 60 anys dilluns, però l’entrenador del Barça,Hansi Flick, ha triat aquest divendres per celebrar el seu aniversari en gran, en un dels seus restaurants favorits de Barcelona, Ikibana Sarrià. L’establiment, de cuina japonesa amb influències brasileres, és freqüentat pels jugadors del club: ahir va ser Pedri el que va disfrutar d’un sopar. Abans era Messi el que ocupava la taula més discreta i amb millors vistes del que es prepara a la seva cuina oberta i que continua sent demanada per molts futbolistes blaugranes.
Flick és un client habitual del restaurant, i en aquest cas ha volgut celebrar el seu aniversari amb l’equip tècnic. Unes 60 persones, tot i que els jugadors no han format part d’aquesta celebració. Entre els presents, no obstant, hi havia cares conegudes, com l’exjugador Bojan Krkic, ara coordinador de l’àrea de futbol. També ha gaudit del menú Deco, director esportiu del club, i Thiago Alcántara, que va estar al cos tècnic durant l'estiu passat i manté una gran relació amb el tècnic germà.
Sense els futbolistes
La comitiva ha arribat cap a les dues del migdia a l’establiment del carrer del Dr. Fleming, 11, enmig d’una gran expectació per si apareixia la plantilla del FC Barcelona. Però no ha sigut així. En canvi el míster ha volgut complimentar amb alguns dels seus plats favorits l’equip de professionals amb qui treballa diàriament, com els preparadors físics.
El grup ha gaudit d’alguna de les elaboracions estrella del local, com els combos de sashimi i makis Kasato Maru, de 56 peces, i Paulista, de 28, entre altres coses, segons ha explicat un comensal assidu a aquest diari.
Flick s’ha molestat al veure càmeres i fotògrafs a la seva arribada, però després ha disfrutat de l’àpat i ha brindat amb el seu equip.
Notícies relacionadesCasualment, ahir va ser Pedri qui va sopar en família al local, segons comenta un testimoni d’un local annex. També és habitual trobar-se amb Fermín o amb Gavi, que es barregen amb naturalitat amb els comensals.
El local de la zona alta –amb dues seus més al Born i el Paral·lel– és artífex d’elaboracions japobrasileres que en els últims anys s’han copiat fins a la sacietat en nous restaurants de Barelona.
- Transport públic Així queden els preus dels títols de transport públic a Barcelona fins que acabi el 2025
- Lliga F Escac i mat de les futbolistes al Llevant Badalona: «És el circ més gran que he viscut com a professional»
- CAS SANTOS CERDÁN-ÁBALOS Koldo García després de conèixer l’informe de l’UCO sobre Santos Cerdán: «Acaba de començar»
- La xacra de la corrupció El soterrament de les vies a Sant Feliu de Llobregat, la presumpta manipulació de Koldo, Ábalos i Cerdán a Catalunya
- Tempesta judicial i política Cerdán no entrega l’acta de diputat i augmenta el nerviosisme del PSOE
- Pla de xoc El Govern reformarà uns 70 geriàtrics i crearà 504 places
- Marta Morera, directora general d’Energia: "Catalunya necessita noves xarxes d’alta tensió"
- L’AGRICULTURA DEL FUTUR El delta de l’Ebre assaja cultius alternatius a l’arròs per la salinitat
- L’experiment de la cria de la cloïssa
- Infraestructura 45 anys esperant el pont del Baricentro