Licitades les obres de millora de la connexió entre l’A-2 i la B-40

Licitades les obres de millora de la connexió entre l’A-2 i la B-40
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible licitarà per 32,2 milions les obres per millorar la connexió entre les autovies A-2 i B-40 al seu pas pels municipis d’Abrera i Esparreguera, ciutats de la província de Barcelona, tal com ha pogut saber EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

El projecte, al qual va donar llum verda ahir el Consell de Ministres, contempla reforçar les condicions de circulació i la seguretat de l’A-2 en l’entorn d’aquests dos municipis, on es troben aquesta autovia i la B-40, també coneguda com el quart cinturó de l’àrea metropolitana de Barcelona. El global de l’actuació s’executarà des de l’enllaç 580 Esparreguera Centre fins a prop del quilòmetre 585 de l’A-2.

Els treballs permetran condicionar i millorar la capacitat de l’enllaç d’Abrera i del tronc de l’A-2 al seu pas per Esparreguera, per respondre a l’important augment del trànsit registrat en aquest enllaç després de la posada en servei del tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, que connecta Terrassa amb l’autovia A-2.