La reacció

"¡Quin gust veure tanta gent!", va dir Carlos Sainz

Fórmula 1, Carlos Sainz saluda al público sobre Paseo de Gràcia.

Fórmula 1, Carlos Sainz saluda al público sobre Paseo de Gràcia. / El Periódico

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

"Quin gust veure tanta gent disfrutant de la fórmula 1", va reconèixer Carlos Sainz després de fer el seu primer passeig en monoplaça pel passeig de Gràcia i mentre els enginyers retocaven la configuració per adaptar la temperatura i els pneumàtics del seu Ferrari a les condicions de l’asfalt.

El pilot madrileny arriba al Gran Premi d’Espanya amb ganes de demostrar la seva vàlua després de no acabar l’última prova, disputada al Canadà. "Intentaré guanyar aquesta carrera i dedicar-la a tots vosaltres. Res em faria més il·lusió que guanyar a casa", va afegir adreçant-se als aficionats.

"M’han dit que hi havia gent des de les onze del matí esperant. Res em fa més il·lusió que compartir aquest moment amb ells i la resta de l’afició espanyola. Espero que això sigui només un aperitiu de la resta del cap de setmana", va dir Sainz, que estava molt il·lusionat.

Notícies relacionades

El futur del Circuit

Va trencar també el pilot una llança a favor de Barcelona i va afirmar que la renovació del contracte Circuit el 2026 com a prova del calendari és una cosa que li fa "molta il·lusió". "Hi corro des de fa molts anys des que era pilot jove i és un circuit que m’encanta perquè em porta bons records. Tant de bo es mantingui molts anys", va concloure el madrileny.