La festa de les 43 dones i l’home dels miracles

La festa de les 43 dones i l’home dels miracles

Joan Vehils

3
Es llegeix en minuts
Joan Vehils

El 2024 ha entrat amb força i qualsevol motiu de celebració es converteix en una festa. La prova d’això són els dos aniversaris, sonats, amb convidats il·lustres i molta diversió, que s’han celebrat aquesta setmana. Un Barcelona i un altre a Madrid. Un aquari i un aquari. El primer és el d’una sevillana guapa casada amb un tipus del Poble-sec i, el segon, el d’un castellonenc que viu entre la capital i la capital catalana, però que triomfa per tot Espanya.

És veritat que a un li hagués agradat estar present a la festa de l’Ana. Sí, d’Ana Fernández, la directora creativa de La Troop Company, però no, ni el seu propi marit, l’actor i empresari Joan Gràcia, hi estava convidat. Això sí, des d’un racó vam poder observar que hi van assistir 43 dones, totes elles amb molt de brilli-brilli i ganes de passar-s’ho bé. Hi vam veure la que continua sent una número u, o sigui, Judit Mascó, o Camino Quiroga, Fina Navarro, Mariona Ferran, Candela Tiffón, Clara Riera, Eva Soldevila, Olga de Menchen Tomás, Mónica Planas, Piluka Echegaray i, com no, les seves animades amigues nouvingudes de Sevilla. Les millors de cada casa es van citar al restaurant Gala, en ple Eixample barceloní.

Va ser un homenatge merescut, no sabem quants anys va fer, però totes les assistents s’ho van passar genial. Hi va haver rialles, ballarugues, música, regals i fins i tot una astròloga que va predir el futur de moltes d’elles. Especialment dels aquaris allà presents.

També hi va haver sorpresa final amb un fantàstic pastís de flors creació de Stellis Cakes i que van treure les seves filles Carlota i Julieta. La pastissera és una noia de només 26 anys, Stella Kull.

No puc oblidar-me tampoc de la presència de la seva amiga de l’ànima, la fotògrafa Elisabeth Serra, que va fer un fantàstic reportatge d’aquesta nit tan especial. Hi era també Ana Turu de Alura i l’exmodel Celia Forner, que els va regalar a totes un il·luminador per posar-se ben guapes.

El que dèiem, que s’ho van passar genial, que van riure com mai i que cap de les presents es va recordar dels seus marits. ¡Felicitats, Ana!

D’altra banda, fa una setmana que l’home de les mil cares celebra amb magnificència els seus 45 anys i encara té algun sopar a l’agenda. Em refereixo, és clar, a Carlos Latre. Al gran Carlos Latre. Una persona que no té un no per a ningú. Un ésser divertit, entranyable, apassionat i amant del món de la gastronomia i els vins. Doncs això, que Latre, que imita Ferran Adrià com ningú, ha estat en dues de les festes més sonades que aquesta setmana s’han celebrat a Madrid i a les dues ha acabat sent el protagonista. Una va tenir lloc a la Reial Casa de Correus de la capital. Doncs sí, a casa d’Ayuso hi va haver un notable desembarcament de catalans vinculats al món de la gastronomia. Des dels xefs Ferran Adrià, Nandu Jubany i Joan Roca fins a Roser Torras. A la Casa de Correus tot va transcórrer amb alegria i normalitat fins que, a les dotze en punt de la nit, coincidint amb el seu aniversari, aquest va pujar a l’escenari i va començar a cantar. Va ser impressionant. Com sempre.

Notícies relacionades

La continuació

Un dia després, al restaurant que el xef Rafa Zafra té a la capital, va continuar amb la seva particular festa d’aniversari. Allà va coincidir amb un altre empresari català que posat en temes de pàdel. Doncs sí, Dani Homedes, juntament amb l’actriu Eva Longoria, és soci en un equip de pàdel que aquests dies ha disputat el torneig Hexagon Cup a Madrid. Homedes és un exjugador de tennis que actualment viu a Miami i que és parella de l’actriu i model de Barcelona Jana Pérez. En fi, que els aniversaris cal celebrar-los com es mereixen. Felicitats, Carlos.