Aquestes són les 12 àrees de jocs infantils de Barcelona que reobren després de ser reformades

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Barcelona obrirà al públic en els pròxims dies 12 àrees de joc infantil a sis districtes que, durant els últims mesos, s’han remodelat per facilitar l’accessibilitat i millorar el mobiliari. El cost ha ascendit a 1,1 milions d’euros.

El consistori ha informat aquest dissabte que està previst que el projecte de renovació d’espais iniciï ara una segona fase, que s’estendrà a 30 àrees més de joc infantil de la ciutat. Les actuacions han permès també habilitar tres espais de cal·listènia, una mena de gimnàs a l’aire lliure. S’ha incorporat paviment de cautxú i s’ha millorat l’organització de l’espai, separant les zones de joc tranquil i de joc dinàmic.

Les obres de remodelació s’han portat a terme als districtes de Ciutat Vella (una zona del parc de la Ciutadella i el Pla de Palau); l’Eixample (parc de Joan Miró); Sants-Montjuïc (El Polvorí, Riera Blanca i la plaça del Mig de Can Clos), i Sarrià-Sant Gervasi (parc de l’Oreneta i plaça de Martí Llaurador).

Notícies relacionades

A Horta-Guinardó, s’ha remodelat un espai a la plaça Bacardí i els Jardins de Rosa de Luxemburg. A Nou Barris, s’ha reformat una zona del passeig de Valldaura al costat del carrer de Lorena.

La meitat d’aquestes 12 àrees de joc ja han sigut obertes al públic. La resta estan en fase de finalització d’obres i d’obertura immediata. Es farà efectiva en els pròxims dies, excepte la dels Jardins de Rosa Luxemburg, que s’allargarà fins al mes vinent. Les àrees de cal·listènia s’han habilitat a l’avinguda de l’Estadi (Sants-Montjuïc), al parc Central de Nou Barris i als jardins de Xavier Benguerel (Sant Martí).