Transport

TMB va superar a l’octubre per primera vegada els 60 milions de validacions en un mes entre metro i bus

TMB va superar a l’octubre per primera vegada els 60 milions de validacions en un mes entre metro i bus
1
Es llegeix en minuts
EFE

Les xarxes de metro i bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) van registrar 60,5 milions de passatgers el mes d’octubre passat, amb la qual cosa van superar per primera vegada la barrera dels 60 milions i també el seu màxim històric en un dia amb més de 2,4 milions de viatges el dia 31.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, a la xarxa de metro, l’octubre, amb 40,9 milions de viatges, va ser el mes amb més validacions de la història i es va superar dues vegades el rècord diari, arribant al màxim, amb 1,65 milions de viatges en un dia feiner, el 31 d’octubre passat.

L’increment

Notícies relacionades

La xarxa de bus també va superar les xifres de l’octubre del 2019 i amb 19,6 milions de validacions va registrar el seu segon millor mes de la història.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha explicat que «l’eficiència del servei de la xarxa de TMB fa que cada vegada més persones utilitzin el transport públic» i ha apuntat: «Continuarem treballant per millorar encara més el transport públic, camí d’una ciutat cada vegada més sostenible».