Línia tallada

Restablerta la circulació a l’L3 del metro de Barcelona després d’una incidència entre Sants Estació i Paral·lel

Restablerta la circulació a l’L3 del metro de Barcelona després d’una incidència entre Sants Estació i Paral·lel

Ricard Cugat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de metro a la línia L3 del metro de Barcelona s’ha restablert aquesta tarda, després d’una incidència queha tallat la circulació aquest dijous al migdia entre les parades de Sants Estació i Paral·lel. La línia s’ha mantingut operativa als dos extrems, entre Zona Universitària i Sants Estació d’una banda i entre Paral·lel i Trinitat Nova de l’altra banda.

Notícies relacionades

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), operadora del suburbà, ha comunicat la incidència poc després de les 15.00 hores i ha informat els passatgers de l’evolució a través de pantalles i megafonia i també a través de la xarxa social ‘X’. TMB ha anunciat que la normalitat s’ha restablert per complet abans de les 16.30.

Segons ha avançat Betevé, la causa de la incidència seria un atropellament. Com va publicar EL PERIÓDICO aquest octubre, el metro de la capital catalana registra una vintena d’atropellaments cada any, la majoria dels quals són temptatives de suïcidi. El 70% dels atropellaments no són mortals, però deixen greus lesions a les víctimes.

Temes:

Metro