Investigació dels Mossos i la DGAIA

Un nen de 12 anys apunyala una companya en un institut de l’Hospitalet

Un grup de psicòlegs s’han desplaçat al centre per prestar atenció d’urgència i brindar assessorament

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo
Àlex Rebollo

Periodista

ver +

Un nen de 12 anys va apunyalar aquest dilluns amb una arma blanca una companya de classe a l’institut Rubió i Ors de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), al barri de Can Serra, segons ha pogut saber aquest diari.

Notícies relacionades

Els fets van passar sobre les deu del matí, quan el centre va alertar els Mossos d’Esquadra dels fets i la víctima va ser traslladada a un centre hospitalari en estat lleu. La policia catalana ha obert diligències i s’han fet càrrec de la instrucció, que serà entregada a la Direcció General d’Atenció a la Infància i Adolescència (DGAIA) perquè faci el procediment administratiu oportú, ja que, com que l’autor té 12 anys, és inimputable.

A més, l’equip de psicòlegs del programa ‘Benestar per estar bé’ de la Generalitat i professionals de la Unitat de Suport a l’Alumnat en Situació de Violència (USAV) s’han desplaçat a l’institut per prestar atenció psicològica d’urgència i brindar assessorament. Per la seva banda, des del Departament d’Educació han explicat que tant el mateix departament, els ServeisTerritorials i la Inspecció Educativa estan «fent seguiment d’aquest cas».

Temes:

Successos Armas