Detingut un jove per apunyalar el seu company de pis després d’una discussió a Barcelona

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove que hauria apunyalat el seu company de pis a la Gran Via de Carles III de Barcelona. Segons ha avançat ‘El Caso’ i han confirmat fonts policials a l’agència ACN, els fets van tenir lloc divendres, 22 de setembre, a les 12.30 hores, quan la policia va rebre un avís que informava sobre una persona ferida per arma blanca i que es trobava a l’interior d’un immoble ubicat a les Corts.

Els Mossos es van desplaçar fins al lloc i, al confirmar que la víctima es trobava en estat greu, la van traslladar a un centre hospitalari on continua ingressada. En aquest moment, es troba fora de perill i no es tem per la seva vida. Els agents van arrestar l’autor dels fets, que es trobava a l’interior de la vivenda, per intent d’homicidi.

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber l’ACN, aquesta agressió s’emmarca en una discussió entre dos homes joves companys de pis que tenien problemes de convivència.

El detingut i el ferit són majors d’edat, però no superen els 20 anys. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets.