1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les festes de Sants relleven les de Gràcia en el panorama festiu de Barcelona. La celebració va començar aquest dissabte i durant més d’una setmana amenitzarà el final d’agost a la capital, amb carrers decorats, concerts i nombroses activitats programades.

Aquesta edició l’entrega de premis a les millors decoracions ha comptat amb un atractiu afegit: el fotomaton d’EL PERIÓDICO. La capçalera del grup Prensa Ibérica col·labora amb les festes de Sants amb l’organització d’una activitat gratuïta i un doble regal per als assistents a l’acte més esperat de la celebració, que ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda.

Notícies relacionades

Dotzenes d’assistents han pogut jugar i experimentar amb el fotomaton del diari: grups d’amics, família, veïns... s’han retratat en aquest ‘set’ del diari, per protagonitzar la seva pròpia portada i emportar-se-la impresa. ¡Seran notícia cada dia allà on col·loquin el recordatori d’aquest dia especial!

A més, cada participant en l’activitat s’ha emportat de regal una subscripció gratuïta a EL PERIÓDICO, amb la qual disfrutar encara més de la festa major i l’estiu barceloní gràcies a la millor informació. Durant un mes podran accedir sense cap cost a tots els continguts de l’edició digital.