Restablerta la circulació en la línia dels FGC que va descarrilar dijous a la nit
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La línia de Ferrocarrils de la Generalitat (FCG) entre Barcelona i el Vallès que dijous passat a la nit va patir un descarrilament ja torna a funcionar amb normalitat. Segons explica l’empresa operadora, els trens tornen a circular amb la freqüència habitual després de reparar-se l’incident ocorregut mentre es feien unes tasques nocturnes i que va provocar un ferit lleu

Notícies relacionades

Els fets van passar dijous a la nit. El descarrilament d’una màquina de via va obligar a interrompre la circulació entre les parades de Sarrià i Tres Torres a Barcelona al llarg de divendres. Durant aquell període, FGC va habilitar «un bus especial» entre les parades perquè els viatgers poguessin completar els trajectes mentre es reparava la incidència. 

L’incident va obligar a activar tres dotacions terrestres del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), segons informa Europa Press. El descarrilament del comboi, ocorregut en plena nit, va provocar un ferit lleu, que va haver de ser traslladat a l’Hospital Clínic de Barcelona.