Després de tancaments per problemes de subministrament

Frankfurt’s Pedralbes: a la fi en reobre un i l’altre se’n va de vacances

Frankfurt’s Pedralbes: a la fi en reobre un i l’altre se’n va de vacances
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cadena salsitxera Casa Vallès ha anunciat en un comunicat haver recuperat l’activitat habitual a tots els seus establiments després dels seus tancaments per problemes de subministraments. Aquest dilluns, 31 de juliol, s’ha reobert l’últim establiment que faltava per tornar a aixecar la persiana, el Frankfurt’s Pedralbes del número 20 del carrer de l’Alfambra de Barcelona.

Aquest local es va mantenir tancat durant el mes de juliol per vacances, mentre que sí que estava en funcionament el conegut com a Frankfurt’s Pedralbes 2, al carrer de Jordi Girona, 4.

Ara, durant el mes d’agost, s’inverteixen els papers i és l’establiment del carrer de l’Alfambra el que reobre perquè sigui el del carrer de Jordi Girona el que tanqui unes setmanes per vacances. A partir del setembre, tots dos estaran oberts ja a ple rendiment, asseguren des de Casa Vallès.

El dia previ a la pujada de persiana, els responsables de Casa Vallès van voler tenir un detall amb el personal de la companyia «per agrair-los l’esforç d’aquest temps», expliquen des de Casa Vallès. Per aquesta raó, ahir diumenge, 30 de juliol, es va celebrar un esdeveniment privat de reconeixement a la seva feina.

Estat dels establiments

Notícies relacionades

Amb aquesta reobertura es recupera la normalitat als set establiments que regenta Casa Vallès. A Barcelona, el de Pedralbes al carrer de l’Alfambra reobre i el de Gran de Gràcia ja ho va fer fa unes setmanes, mentre que el Pedralbes 2 tanca per vacances per tornar al setembre al seu horari habitual.

També han reobert ja els dos establiments de Terrassa (C/ Gavatxons i C/ Portal de Sant Roc), i els dos de Badalona (C/ Mar, 1 i C/Mar, 123).