Referent de Barcelona

El popular Frankfurt Pedralbes, obligat a tancar temporalment

El popular Frankfurt Pedralbes, obligat a tancar temporalment

ALBA HAUT

1
Es llegeix en minuts

El popular Frankfurt Pedralbes, referent de la ciutat de Barcelona dels entrepans de salsitxes, bratwursts, cerveles, hamburgueses i carns en general, s’ha vist obligat a abaixar la persiana des d’aquest dilluns. Tant aquest local com altres que formen part de Casa Vallès no poden portar a terme la seva activitat habitual a causa d’un problema de subministrament. De fet, alguns d’aquests locals, com els ubicats en algunes zones de la capital catalana, a Badalona i a Terrassa, ja no van poder obrir amb normalitat divendres passat.

Notícies relacionades

«A causa d’un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals en els pròxims dies», diu l’escrit que apareix a la porta del local de Pedralbes per justificar el tancament temporal de l’establiment. De moment no hi ha cap data prevista de reobertura.

Malgrat no haver-hi confirmació oficial, els problemes de subministrament dels locals de Casa Vallès poden deure’s a l’incendi registrat el 13 de maig a la nau de l’empresa càrnia Schara a Mercabarna, obligada a aturar la producció a causa dels danys causats per les flames.