Mapa d’establiments

¿On comprar petards per a Sant Joan 2023 a Barcelona? Principals punts de venda

¿On comprar petards per a Sant Joan 2023 a Barcelona? Principals punts de venda
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Queden pocs dies per celebrar la nit més curta de l’any en què la pólvora és la principal protagonista i a la capital catalana ja es comença a sentir algun avanç en forma d’esclat.

A l’acostar-se la data, tot Catalunya s’omple de les conegudes popularment com casetes de petards. Amb les persianes apujades, els negocis de pirotècnia comencen la temporada de Sant Joan2023 amb un centenar de punts de venda a la capital catalana.

Repartits en 10 districtes de Barcelona (Ciuta Vella, Sants-Montjuïc, Eixample, les Corts, Sarrià – Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí), EL PERIÓDICO proporciona el següent mapa en què s’identifiquen tots els llocs de la ciutat on es poden comprar petards.

A més de les casetes de petards que es troben a la via pública també hi ha punts de venda en botigues repartides per tota la ciutat. A aquests comerços se suma la primera caseta de petards de Barcelona on només es venen productes de mitjana i baixa sonoritat.

Notícies relacionades

Es tracta d’un establiment situat a la plaça Molina, on es comercialitzen elements pirotècnics dissenyats especialment per a col·lectius amb sensibilitat auditiva com nens, persones grans i mascotes. Una iniciativa de La Traca, que promou la inclusivitat i sostenibilitat.

A part de la caseta ‘low noise’ de la plaça Molina, ha explicat que el 55% dels productes del catàleg de La Traca estan tipificats comelements de baixa sonoritat per respectar les persones amb sensibilitat auditiva i també als animals.

Temes:

Festes Sant Joan