Des del cel

ESPAI BARÇA | El Camp Nou, com mai s’havia vist: sense gespa i a mig enderrocar

ESPAI BARÇA | El Camp Nou, com mai s’havia vist: sense gespa i a mig enderrocar

Jordi Òtix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres de l’Espai Barça continuen oferint imatges històriques. El Camp Nou ja no té gespa i comença a desaparèixer part de la graderia. La metamorfosi de la seu culer durarà cinc anys i mig, fins al 2027, quan el club preveu que tots els elements que configuren el nou Espai Barça hagin acabat.

L’1 de juny la constructora encarregada de transformar l’estadi del FC Barcelona, Limak, va entrar amb les excavadores al recinte esportiu de les Corts amb la meta de tornar el camp a l’equip com a màxim el 29 de novembre, el dia que el Barça compleix 125 anys. A partir de l’1 de juliol, el camp es denominarà Spotify Camp Nou després de l’acord firmat amb la firma sueca.

Notícies relacionades

EL PERIÓDICO ha pogut retratar aquest moment de transformació de l’estadi del FC Barcelona des de l’aire, gràcies a un vol en helicòpter organitzat per SOCOTEC, una de les principals empreses d’assajos, inspecció i certificació del sector de la construcció, immobiliari, infraestructures i mediambiental.

A peu de carrer, com ha avançat i mostrat en vídeo aquest diari, ja pot observar-se la frenètica activitat de camions, obrers i maquinària. La directiva de Joan Laporta pronostica que les obres i el flux de vehicles resultaran intensos sobretot des d’aquest mes i fins a finals d’any. Els veïns estan preocupats per l’intens trànsit que suposen aquestes obres i les de l’L9 situades a escassos metres: un camió cada dos minuts ja avui, amb previsió de màxims de gairebé mig miler diaris si les dues obres es desenvolupessin al seu ritme més alt.