Del 2 a l’11 de juny

L’exitosa Setmana de les Terrasses torna a 68 hotels de Barcelona

Barcelona tindrà tants turistes aquest any com el 2019 però amb més despesa

Oasis secrets: aquestes són les terrasses més boniques de BCN

cultura/Natació Sincronitzada a l’Ohla Barcelona (2).jpg

cultura/Natació Sincronitzada a l’Ohla Barcelona (2).jpg

2
Es llegeix en minuts
Patricia Castán
Patricia Castán

Periodista

ver +

La temporada de les terrasses d’altura arrencarà amb força la setmana que ve a Barcelona amb l’inici de la Setmana de les Terrasses dels Hotels, que des de fa 11 anys organitza el Gremi d’Hotels. El muntatge d’aquest any sumarà 68 hotels participants, que s’abocaran a la iniciativa amb 160 activitats per a tots els gustos: des de ioga amb vistes fins a màgia, tallers de cocteleria, tapes, música en viu i molt més. La setmana vol atraure els barcelonins als establiments, i demostrar-los que són molt més que territori turístic. També és una oportunitat per visitar fins i tot els hotels més sibarites de la capital catalana amb aquesta agenda gratuïta (consumicions particulars a part).

En aquesta ocasió se celebrarà durant 10 dies, del 2 a l’11 de juny, amb la col·laboració de l’ajuntament i un programa molt nodrit, si la meteorologia ho permet. La Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona suposa, segons Jordi Clos, president de la patronal, «poder convidar tots els barcelonins a disfrutar de les terrasses i celebrar una de les accions més icòniques i esperades de la ciutat.» En aquesta ocasió hi participen una dotzena més d’establiments que l’any passat.

Més de 350.000 participants en una dècada

Notícies relacionades

L’èxit està garantit, ja que durant una dècada de convocatòries hi han participat més de 350.000 persones, i s’ha penjat el ple en moltes de les activitats. L’empresari afegeix que els terrats i jardins dels 68 hotels participants «estan plens de vida» perquè conjuguen «cultura, gastronomia i vistes inigualables de Barcelona». Per participar-hi cal reservar a través de la guia d’oci del gremi (mesqhotels.cat), amb tota l’agenda detallada diàriament i la disponibilitat, així com a l’‘app’ Diskover.

La patronal destaca algunes de les variades propostes dels hotels participants, que van de la gastronomia a la diversió en família: ‘masterclass’ teòrica de sushi (Claris Hotel & Spa GL), ‘showcooking’ de Nandu Jubany i David Romero (Majestic Hotel & Spa Barcelona), ‘showcooking’ de ‘steak’ tàrtar (Gallery Hotel), tast de vins Luis Alegre (Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton), classe de ioga amb Frizzant (Mandarin Oriental Barcelona), natació sincronitzada (Ohla Barcelona), ‘office yoga & mudras’ (Arya Stadium by Madanis), Despertant la nostra energia kundalini (Hotel 54 Barceloneta), taller ‘beauty’ (ME Barcelona), taller d’automassatge facial ‘gua sha’ (Monument Hotel), concert ‘live’ Sabor a Cuba (Eurostars Grand Marina Hotel GL), Pop & Dance by Nika Mills Trio (Expo Hotel Barcelona), concert homenatge a Queen (HCC Regent), tribut a Amy Winehouse (Renaissance Barcelona Hotel), màgia de prop amb Jordi Nexus (Ciutat de Barcelona), campionat de Scalextric (H10 Urquinaona Plaza), jocs de taula i piscina en col·laboració amb Gameria (NH Collection Barcelona Pódium), jornada d’escacs per a tots els nivells (H10 Port Vell), QuizShow (H10 Urquinaona Plaza), Eleganza Extravaganza Drag Queen Show (Negresco Princess), ‘masterclass’ amb el perfumista Jimmy Boyd (Almanac Barcelona), i molt més.