Massificació turística

VÍDEO | Els turistes es colen als búnquers del Carmel malgrat el tancament de l’ajuntament de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fa tot just dos dies que l’Ajuntament de Barcelona va tancar els accessos nocturns a les bateries antiaèries del Carmel davant la massificació registrada i els turistes ja fan cas omís del veto: tant dimarts com dimecres han estat saltant les tanques per continuar accedint a una de les zones amb millors vistes de la capital catalana. Així ho han demostrat els veïns del barri, que han gravat imatges de grups de joves forans fent cas omís del veto la nit d’aquest dimecres. 

Notícies relacionades

Després de la marxa de la Guàrdia Urbana, entorn de les 19.30 hores, nombrosos turistes han arribat fins al lloc i han saltat les tanques, obstacle insuficient per impedir les intencions dels visitants. 

L’escena confirma les denúncies dels veïns, que ja havien advertit que el dispositiu de seguretat seria insuficient sense la presència d’agents de l’autoritat per impedir l’accés a la zona. El Consell Veïnal del Turó de la Rovira ha convocat una protesta aquest dissabte per reclamar mesures efectives amb què impedir l’accés als búnquers del Carmel.