Espectacle gratuït

El millor funambulista del món passejarà pel cel d’aquest carrer de Barcelona

Nathan Paulin és un reconegut equilibrista francès amb una dotzena de rècords mundials

El millor funambulista del món passejarà pel cel d’aquest carrer de Barcelona

Afp / Alain Jocard

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona tindrà el privilegi de presenciar un espectacle únic: veure el funambulista Nathan Paulin passejant sobre un cable pel cel de la ciutat. Nathan és un reconegut equilibrista francès amb una dotzena de rècords mundials. Recentment, va recórrer una distància de 2,2 km des d’una grua alMont-Saint-Michel a 160 metres de l’altura; una gesta de què es van fer ressò mitjans internacionals.

Notícies relacionades

Aquest estiu, en el marc del Festival Grec, els barcelonins podran veure en directe –i gratis– Nathan Paulin al passeig de Gràcia, en una actuació que tindrà lloc el 2 de juliol a les 19.00 h. Durant 40 minuts, l’equilibrista només necessitarà una cinta tensa suspesa a gran altura per fer un passeig que atraurà totes les mirades.

L’espectacle el firma també el coreògraf Rachid Ouramdane, director del Chaillot-Théâtre National de la Danse a París. Aquesta no serà la primera vegada que col·loca en espais espectaculars artistes i esportistes extrems per plantejar reflexions que al·ludeixen a l’ecologia i al medi ambient. En aquest cas, Nathan Paulin, desafiant la gravetat, es confondrà amb un paisatge que, amb la seva presència, experimenta una reinterpretació. 

Temes:

Barcelona Grec Art