Al Clot

Barcelona celebra aquest diumenge The Calçot Festival, la calçotada més multitudinària de la ciutat

En anteriors edicions aquest esdeveniment ha arribat a aplegar més de 3.500 persones

Barcelona celebra aquest diumenge The Calçot Festival, la calçotada més multitudinària de la ciutat

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Aquest diumenge, 19 de març, el barri del Clot tornarà a celebrar la calçotada més multitudinària de Barcelona. Sota el nom de The Calçot Festival, l’esdeveniment inclourà, a més de molts calçots, una variada oferta gastronòmica, vermutada, mostra de comerç, mercat ambulant de segona mà, activitats infantils, classes de ball i música de ‘dj’.

L’esdeveniment, obert al públic, es durà a terme al parc del Clot. Començarà a les 10.00 h i s’allargarà fins a les 20.00 h. En anteriors edicions, aquesta gran calçotada ha arribat a reunir més de 3.500 persones. «Aquest any les expectatives són igual de bones», asseguren des de l’Eix Comercial del Barri del Clot.

Notícies relacionades

Tant és així, que ja s’han venut els 1.000 tiquets que hi havia disponibles per al Menú Calçot, que per 13 euros inclou 10 calçots, salsa, pa i pitet. Els cuiners voluntaris –veïns i veïnes de totes les edats– cuinaran uns 11.000 calçots per a tothom.

No obstant, l’oferta gastronòmica d’aquest festival anirà molt més enllà dels calçots. L’Eix Comercial del Barri del Clot recorda que també hi haurà 16 paradetes de bars i restaurants del barri, que oferiran des de carn a la brasa fins a arrossos o fideuà, a més de begudes que se serviran a les barres fins a les 19.30 h.