Gran Via

Col·lapse al voltant de la Fira per la inauguració del congrés ISE a Barcelona

Fins al 2 de febrer se celebra la Integraded Systems Europe 2023, la fira audiovisual més important del món

L’entorn de la Gran Via viu un matí de retencions i llargues cues de congressistes amb motiu del macroesdeveniment

Col·lapse al voltant de la Fira per la inauguració del congrés ISE a Barcelona

RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’entorn de la Fira Barcelona Gran Via es troba aquest dimarts al matí col·lapsat per l’inici de la fira Integraded Systems Europe (ISE) 2023, la més important del món del sector audiovisual. Des d’avui i fins al 2 de febrer, milers de congressistes –uns 50.000, segons les previsions–, es reuniran en aquest gran esdeveniment que feia 16 anys que se celebrava a Amsterdam, i que des de l’última edició s’ha traslladat a Barcelona. No obstant, la de l’any passat va ser una versió ‘light’ per les restriccions de la pandèmia.

En aquesta ocasió, els organitzadors han posat tota la carn a la graella perquè les dimensions i l’impacte d’aquesta fira arribin a comparar-se amb el Mobile World Congress (MWC), malgrat que es tracta de sectors diferents. De fet, el director de l’ISE, Mike Blackman, va declarar que la gran fira de l’audiovisual «té el potencial per superar el Mobile, tant en visitants com en exhibidors».

Col·lapse a la Gran Via

Notícies relacionades

Això s’ha notat durant la inauguració del congrés aquest dimarts al matí. No han faltat retencions de trànsit formades per taxis, cotxes amb xòfers i altres vehicles intentant accedir a la zona del recinte de la Fira Barcelona Gran Via, situada a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Així mateix, s’han pogut veure llarguíssimes cues d’assistents procedents d’arreu del món esperant per accedir a l’ISE.

Cal recordar que els taxistes de Barcelona van desconvocar la vaga que tenien prevista durant aquest esdeveniment, que comença aquest 31 de gener i acaba el 2 de febrer. Els taxistes van decidir en assemblea «donar una treva» al Govern, però no descarten convocar protestes durant el Mobile, que se celebra al mateix lloc entre el 27 de febrer i el 2 de març.