Àrea Metropolitana de Barcelona

Els patinets elèctrics podran aparcar gratis als Bicibox a partir de febrer

L’AMB vol «afavorir la intermodalitat» mentre estigui en vigor la prohibició d’entrar amb aquests vehicles al transport públic

Els patinets elèctrics podran aparcar gratis als Bicibox a partir de febrer

AMB

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Àrea Metropolitana de Barcelona permetrà que els patinets i altres vehicles de mobilitat personal aparquin a partir del dimecres 1 de febrer en els mòduls del Bicibiox, el servei metropolità d’aparcaments gratuïts per a bicicletes.

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, va aprovar divendres el decret que prohibeix l’accés temporal dels patinets al transport públic, i que facilita l’estacionament d’aquests vehicles al Bicibox, ha informat l’AMB en un comunicat aquest dissabte.

Poveda ha destacat que l’objectiu és «afavorir la intermodalitat» amb el transport públic metropolità mentre estigui en vigor la prohibició temporal d’accés d’aquests vehicles al transport públic.

Notícies relacionades

Per utilitzar el Bicibox és necessari que els usuaris estiguin donats d’alta i tinguin el vehicle registrat en el servei, que actualment compta amb 19.488 usuaris i 2.453 places.

Funciona en diferents formats: en mòduls al carrer, en aparcaments de gran capacitat a prop d’estacions de tren, en estacions de metro i en locals a peu de carrer. Pots veure on es troben les estacions Bixibox aquí.