Vandalisme

L’Ajuntament de Barcelona es compromet a reposar la placa de l’Espanyol a Sarrià

El petit monòlit va aparèixer diumenge amb el següent text: «Perico, recorda que ets una merda»

L’Ajuntament de Barcelona es compromet a reposar la placa de l’Espanyol a Sarrià

Eduardo Llasat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Barcelona s’ha compromès a replicar la placa commemorativa de l’antic estadi de l’Espanyol a Sarrià, que va ser objecte de pintades vandàliques hores després de la seva inauguració, dissabte passat, sense passar 24 hores des que el consistori de Barcelona presentés la placa memorativa a l’antic camp del futbol de l’RCD Espanyol.

El petit monòlit, que homenatja un estadi que compliria cent anys aquest 2023, va aparèixer diumenge amb el següent text: «Perico, recorda que ets una merda». L’Ajuntament el va retirar i ha netejat qualsevol rastre de l’acte vandàlic.

Notícies relacionades

L’Ajuntament de Barcelona ha traslladat l’entitat blanc-i-blava que la reposarà de nou i, de la mateixa manera, farà una crida a l’ordre públic amb tal d’evitar actes relacionats amb l’odi, l’incivisme i la intolerància.

Així mateix, l’administració local s’ha compromès a reposar-lo amb més mesures de seguretat per evitar nous incidents. En qualsevol cas, encara es desconeixen els terminis concrets de la instal·lació de la nova placa. Sí que es coneix que han hagut de passar més de sis anys des de l’aprovació d’aquest homenatge fins que s’instal·li, quan el consell plenari va aprovar aquesta mesura el 15 de març del 2017.