10 de febrer

Barcelona engega la ‘Febrerada’, una festa de l’economia social i solidària

Combinarà una matinal de reflexió amb un programa vespertí de concerts i espectacles a la sala Paral·lel 62

Barcelona engega la ‘Febrerada’, una festa de l’economia social i solidària
1
Es llegeix en minuts

Barcelona celebrarà ’La Febrerada’, la primera festa i trobada de l’Economia Social i Solidària (ESS) de la ciutat el 10 de febrer amb l’objectiu de generar un espai per compartir reptes i «avançar en la consolidació» de l’ESS de manera coordinada, informa el consistori en un comunicat aquest dimecres.

Notícies relacionades

La iniciativa s’emmarca en l’acord de ciutat per a l’Estratègia de l’ESS a Barcelona 2030, fruit del treball conjunt de 203 persones i 147 entitats del sector amb més de 500 propostes, i està obert el procés per a les empreses, iniciatives i organitzacions que vulguin formalitzar la seva participació.

’La Febrerada’ tindrà una jornada matinal de reflexió i inspiració dirigida a les entitats en el Centre Cultural Albareda i una tarda festiva amb espectacles i concerts que «permeti acostar» l’economia social i solidària a diferents públics a la sala Paral·lel 62. Aquesta segona part del dia començarà a les sis de la tarda amb un programa en directe del magazín ‘Carne Cruda’ a càrrec d’Anna Polo i Oye Sherman, i continuarà amb els concerts de Carlota Flaneur, Rodrigo Laviña i el seu Combo, Tribade, i DJ Slimboy Flacko fins a la mitjanit. L’accés a Paral·lel 62 serà gratuït i només caldrà inscripció prèvia per al programa ‘Carne Cruda’ amb un aforament limitat per necessitats tècniques de l’espai.