Música en viu

MAPA | Aquests són els concerts de Nadal a cada barri de Barcelona

Més d’un centenar d’actuacions amenitzaran els eixos comercials del 6 de desembre al 4 de gener

MAPA | Aquests són els concerts de Nadal a cada barri de Barcelona

Elisenda Pons

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Barcelona acollirà aquestes festes nadalenques espectacles de música en viu als barris, en espais quotidians de comerços, mercats, carrers i places de la ciutat. Aquesta proposta cultural i comercial s’estén pels 10 districtes del 6 de desembre del 2022 fins al 4 de gener de 2023.

Al llarg d’aquests dies, els ciutadans podran disfrutar de 113 concerts en 80 espais diferents distribuïts per tota la ciutat, en els quals participaran 50 formacions musicals de diversos estils: jazz, indie, clàssica, pop, funk, soul i electrònica.

En aquest mapa pots trobar tots els llocs que acolliran concerts de Nadal a Barcelona.

MAPA

Alguns exemples dels concerts previstos són els que es podran disfrutar davant la basílica de Santa Maria del Mar, als poc coneguts jardins de la UB i al mercat del Guinardó. Propostes per a totes les edats i gustos musicals.

Santa Maria del Mar

A la placeta de Montcada, davant la basílica de Santa Maria del Mar, acull dos concerts: el dijous 8 de desembre i el divendres 23, tots dos a la mateixa hora, de 18 a 19 h. El primer és de Casares Brothers un projecte musical i familiar amb més de 15 anys de trajectòria; el segon anirà a càrrec de Claraguilar: compositora, productora i multiinstrumentista barcelonina. 

Jardins de la UB

Notícies relacionades

Els jardins de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona acolliran, entre altres concerts, dos recitals del duo format per la soprano Aseel Massoud i el guitarrista flamenc Ahmad Diab, que barregen música àrab clàssica, popular catalana i flamenc. Tant el dimarts 20 com el dimecres 21 de 18.30 a 19.30 h.

Mercat del Guinardó

Els mercats tampoc es queden fora d’aquestes activitats. En el cas del mercat del Guinardó (Teodor Llorente, 10), tant el dia de Nit de Nadal (24 de desembre) com el de la Nit de Cap d’Any (31 de desembre), de 12 a 13 h tindran lloc dos concerts per animar a fer-hi les compres d’última hora. El primer anirà a càrrec de La Pau, compositora acompanyada de Vicenç Solsona a la guitarra i Matías Míguez al baix. L’últim dia de l’any toca Mercè de la Fuente Trio, «un viatge musical a través del jazz i la música llatina».