Nadal

La fira nadalenca del port torna al Moll de la Fusta amb pista de gel

  • La quarta edició de Nadal al Port se celebrarà del 5 de desembre al 6 de gener al Port Vell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La quarta edició de Nadal al Port, la fira nadalenca que organitza el Port de Barcelona, s’inaugurarà el 5 de desembre a les set de la tarda. El Moll de la Fusta serà escenari de la proposta, que se celebrarà fins al dia de Reis, el 6 de gener. L’horari d’obertura al públic serà d’11 del matí a 10 de la nit, i l’espectacle de llum i color es podrà veure cada dia a les 17.30.

Notícies relacionades

La inauguració constarà de l’encesa de llums i l’actuació d’Edu, participant en el concurs televisiu ‘Eufòria’. L’acte començarà amb l’actuació dels Cors de Palau Vincles i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

Gel sostenible

La novetat d’aquesta edició al mercat nadalenc serà una pista de gel sostenible i ecològic de 400 metres quadrats i atraccions: el carrusel, el trenet i la tradicional roda de 65 metres d’alt. Hi haurà tallers per a nens vinculats amb l’activitat marítima i portuària. La il·luminació nadalenca del Moll de la Fusta comptarà amb més de 85.000 llums led, element central de la decoració juntament amb la gran bola de Nadal.