Descomptes de fins a un 80%

Radical Market Barcelona 2022: Arriba el millor ‘outlet’ temporal de Catalunya

  • L’esdeveniment se celebra a la Fira de Montjuïc durant tres dies

Radical Market Barcelona 2022: Arriba el millor ‘outlet’ temporal de Catalunya

RADICAL MARKET!

1
Es llegeix en minuts

A les portes de Nadal i coincidint amb el cap de setmana després del pont, arriba una cita clàssica a Barcelona: el Radical Market!, una fira de descomptes que se celebra des d’aquest divendres dia 9 i fins diumenge a la Fira de Barcelona, a Montjuïc.

Els cartells que anuncien l’esdeveniment porten un parell de setmanes penjats als fanals i pals de tota la ciutat, des de Sarrià-Sant Gervasi fins a Ciutat Vella: la publicitat ofereix descomptes des del 60 fins al 80% en determinats articles de primeres marques. I l’entrada costa només 2,5 euros i és gratuïta per als menors de 12 anys.

Els descomptes s’aplicaran a milers d’articles de roba, calçat, cosmètica, llar, accessoris... i és el lloc ideal per aconseguir les últimes compres de Nadal.

Oferta gastronòmica

Notícies relacionades

La cita, que l’any passat es va celebrar després de dos anys sense fer-ho per culpa de la pandèmia de covid, se celebrarà en horari ininterromput de 10 a 22 hores durant els tres dies. I per pal·liar la gana, ofereix una varietat de gastronomia en ‘food trucks’ –furgonetes amb menjar– situades a la «zona exterior», segons publicita l’organització.

En aquest ocasió, hi haurà un espai dedicat a dissenyadors locals amb més d’una vintena de marques emergents al costat de les de grans firmes.