Oci nocturn

Aquestes 6 discoteques de Barcelona estan entre les 100 millors del món

El futur de la nit de Barcelona: on es poden encaixar noves discoteques i ‘pubs’

Aquestes 6 discoteques de Barcelona estan entre les 100 millors del món

Zowy Boeten

2
Es llegeix en minuts
Gisela Macedo
Gisela Macedo

Periodista

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un total de 9 discoteques de Catalunya han sigut escollides per entrar a ‘The World’s 100 Best Clubs 2022’, la llista dels 100 millors clubs nocturns del món. D’aquests, 6 són a Barcelona, ha informat la Fecasarm en un comunicat. 

El 30 de novembre passat es va donar a conèixer la llista amb els guardonats en la 7a Gala dels ‘Golden Moon Awards’, que es va celebrar a Tenerife. En el cas d’Espanya, Catalunya és la comunitat autònoma amb més locals premiats, per davant de les illes Balears –amb vuit locals premiats–, i la Comunitat de Madrid –amb tres. Igualment, es pot assenyalar que els més ben posicionats són els establiments eivissencs; i és que en el número 1 de la llista es troba la discoteca Hï Ibiza; en el tercer hi ha l’Ushuaïa Ibiza; Pachá Ibiza en el vuitè i Amnesia en el novè.

A Barcelona, les sis discoteques premiades són les següents:

  • Shôko Barcelona, al lloc número 10 

  • Opium Barcelona, al lloc número 12 

  • Sutton Barcelona, al lloc número 22

  • Bling Bling, al lloc número 25

  • Sala Apolo, al lloc número 44

  • Pachá Barcelona, al lloc número 53

Es pot destacar que Opium Barcelona també ha rebut el guardó a l’excel·lència en protecció de clients i treballadors per la incorporació d’«instruments i protocols per evitar agressions sexuals, la submissió química il’accés al local amb instruments perillosos, entre altres incidències». Així mateix, també incorpora «mesures de protecció a la salut dels treballadors, com facilitar-los protectors acústics mentre no serveixen consumicions», assenyala el comunicat.

David López, president de la Fecasarm i de l’Associació Front Marítim Barcelona (AFM), ha destacat el fet que tres dels locals barcelonins que han obtingut aquest reconeixement es troben a la zona del Front Marítim, i que el «preocupa» que la voluntat de l’Ajuntament de Barcelona sigui la de fer «desaparèixer» alguns dels locals premiats. https://www.elperiodico.com/es/barcelona/20200731/prorroga-cinco-anos-para-mayoria-de-restaurantes-con-discoteca-del-front-maritim-barceloneta-8059918

Notícies relacionades

Les altres tres sales catalanes que han entrat a la llista pertanyen a les províncies de Girona i Lleida, i són les següents:

  • Tropics (Lloret de Mar, al lloc número 74)

  • St Trop (Lloret de Mar, al lloc número 80)

  • Biloba Lleida (Lleida, al lloc número 96)

La llista completa la formen locals de fins a 34 països diferents, i l’Estat espanyol ha sigut el que més clubs hi ha aportat amb un total de 23, seguit dels Estats Units (20), el Regne Unit (6) i Itàlia (4).