A les Corts

Quatre detinguts i 84 identificats en un ‘after’ de Barcelona que registrava queixes veïnals per baralles i drogues

Entre els arrestats hi ha dos porters del local per tinença il·lícita d’armes

Quatre detinguts i 84 identificats en un ‘after’ de Barcelona que registrava queixes veïnals per baralles i drogues

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones i n’han identificat 84 en una entrada a un ‘after’ al districte de les Corts de Barcelona aquest diumenge, tal com ha detallat el cos a través del seu compte de Twitter.

Segons han explicat a l’ACN fonts policials, dos dels quatre detinguts són porters del mateix local, acusats de tinença il·lícita d’armes.

Aquesta era una actuació programada arran de les queixes veïnals que els havien arribat perquè al local s’hi han produït en els últims temps baralles –algunes amb armes blanques–, disturbis, i tràfic i consum de drogues. A l’entrada, els Mossos han posat 16 denúncies per drogues, una al propietari del local per permetre’n la venda i el consum.

Notícies relacionades

Arran de les queixes veïnals, els Mossos d’Esquadra han decidit fer diumenge a la matinada un dispositiu de vigilància de paisà que ha acabat amb l’entrada al local a primera hora del matí. El local està ubicat al carrer Entença de la capital catalana.

Durant l’entrada, s’han identificat 84 persones, que entre totes sumen 91 antecedents policials. Els agents també han identificat tres vehicles.