«Per a un sopar romàntic»

Aquest és el millor restaurant asiàtic de Barcelona segons ‘Joc de cartes’: cuina índia a un preu assequible

«Ofereixen un menjar delicat, ben fet, equilibrat i gustós», opina el xef i presentador Marc Ribas

Aquest és el millor restaurant asiàtic de Barcelona segons ‘Joc de cartes’: cuina índia a un preu assequible
2
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana, el conegut programa ‘Joc de cartes’ de TV3 ha triat el millor restaurant de cuina del continent asiàtic de Barcelona. Hi van participar quatre establiments: Vabowl, de cuina xinesa al vapor; Memorias de la China, un dels xinesos més emblemàtics de la capital catalana; l’Olla de Si Chuan, amb el ‘hotpot’ xinès com a especialitat, i el que va ser l’únic restaurant no xinès del concurs: Little Andaman, un hindú que vol «fugir dels tòpics».

El restaurant guanyador va ser, precisament, aquest últim. Little Andaman, situat al número 182 del carrer Muntaner, es va emportar un 8,8 de nota mitjana, una qualificació molt alta si tenim en compte que les qualificacions, en aquest programa, solen tirar a la baixa pel fet que són els rivals els que valoren els restaurants, a més del xef i presentador Marc Ribas. Aquest va comentar que es tracta d’«un restaurant on ofereixen un menjar delicat, ben fet, equilibrat i gustós. Perfecte per a un sopar romàntic». 

Anoushka Das Gupta, la filla dels propietaris del restaurant, considera que el seu paper és clau en aquest negoci: «Ells tenen l’experiència i jo aporto noves idees de com fer-ho», va explicar en el programa. L’establiment va obrir les portes l’octubre del 2020, més tard del previst per la pandèmia.

Notícies relacionades

A banda de la gastronomia, aquest indi destaca per la seva decoració, gens sobrecarregada, i la seva relació qualitat-preu. En el programa, l’àpat que van demanar va sortir a uns 36 € per cap. Així mateix, a la carta s’ofereixen dos menús a 27 €, un de vegetarià, i un altre per 32 € per persona. També disposen d’un menú diari al migdia entre setmana.

El ‘Little Andaman’, a més, va ser qui es va emportar ‘El Plat Estrella’, un reconeixement que destaca un plat com el millor dels quatre restaurants participants. L’escollit per Marc Ribas va ser el curri de pescadors de Kerala: «A l’hora de menjar-lo, te n’adones que estàs menjant un plat asiàtic alhora que tots els gustos són reconeixibles. Mentre agafes el pa i el peix, cuit a la perfecció, arribes a fer un viatge», va explicar el xef en el programa.