Tradicions

Fires medievals a Barcelona per a aquesta tardor

Els mercats ambulants històrics proliferen davant el gran èxit de públic

Fires medievals a Barcelona per a aquesta tardor

Feed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un petit desplaçament, sense sortir de les comarques barcelonines, però un gran viatge al passat per amarar-se de l’ambient, la cultura i les tradicions dels nostres avantpassats a l’Edat Mitjana. Les fires i mercats ambulants medievals proliferen davant el gran èxit de públic. Aquestes són les més importants que se celebren a les comarques de Barcelona en les pròximes setmanes: 

Novembre

Fira medieval d’oficis. Súria

El 12 i 13 de novembre, aprofitant l’impactant entorn del castell, es recrea la vida d’un petit llogarret medieval, amb la presència d’artesans, tallers, i actuacions de carrer. 

Mercat medieval a Viladecans

L’últim cap de setmana de novembre és l’escollit per aquesta localitat del Baix Llobregat per transformar el seu Barri Antic en un campament de l’Edat Mitjana, amb llocs de gastronomia i artesania de l’època, espectacle de falconeria i moltes altres activitats gratuïtes per a totes les edats. 

Desembre

Mercat medieval de Vic

Durant el pont festiu de la Puríssima, Vic es transforma en un poblat medieval amb artesania de decoració, joieria, herbes medicinals, roba, i gastronomia, així com activitats infantils, música, recreació d’oficis i altres espectacles de carrer. 

Notícies relacionades

Fira medieval Castrum Fidelis. Castelldefells 

En el marc de la festa major d’hivern de Castelldefels, del 3 al 6 de desembre, se celebra la fira medieval que rep el nom originari de la ciutat, Castrum Fidelis. La ciutat costanera acull activitats tan variades com exhibicions de ferreria de l’Edat Mitjana, jocs de l’època i productes artesans. 

Temes:

Barcelona Fires