Immobiliària

Surt a la venda el pis més car de la història de Barcelona: és al passeig de Gràcia

L’immoble és un dúplex de 650 metres quadrats, distribuïts en quatre habitacions, del passeig de Gràcia

barcelona/mandarin.jpg

barcelona/mandarin.jpg / KKH (Zeta_intramedia)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dúplex de 650 metres quadrats, distribuïts en quatre habitacions i un disseny arquitectònic i d’interiorisme de superluxe. Aquestes són les credencials del Grand Penthouse, que passa per ser el pis més car de Barcelona, i que té un preu de sortida d’almenys 40 milions d’euros i s’integra al complex residencial de luxe Mandarin Oriental, situat al passeig de Gràcia amb l’avinguda Diagonal, segons expliquen des de KKH Property Investors, que ha revelat detalls d’aquesta promoció de 34 immobles després de mesos d’especulacions.

El president a Espanya de KKH, Josep Maria Farré, ha informat que el preu de venda no serà inferior als 40 milions d’euros, de manera que el dúplex dona unes xifres de rècord d’una mica més de 60.000 euros per metre quadrat en un projecte en què participa el grup hoteler Mandarin Oriental. La concepció dels immobles l’ha assumit l’arquitecte Carlos Ferrater, Premi Nacional d’Arquitectura, i l’estudi britànic Muza Lab ha dissenyat l’interiorisme.

Mudança, al setembre

Notícies relacionades

La promoció, que es troba al passeig de Gràcia, 111, de la capital catalana, comprèn 34 pisos de superluxe amb preus que van dels 2,5 milions als 40 milions d’euros per superfícies que oscil·len dels 120 als 650 metres quadrats. Els propietaris disposaran de serveis ‘premium’, propis d’un hotel de màxima categoria proporcionats per Mandarin Oriental. Entre aquests serveis, l’edifici disposarà d’un miler de metres quadrats destinats a serveis comunitaris, com ara un gimnàs, un spa, una piscina amb un jardí i una biblioteca.

Farré ha detallat que la majoria de propietaris han comprat sobre pla i que la meitat d’ells són estrangers, i ha destacat la presència d’empresaris, esportistes d’elit i altres personalitats sobre les quals no ha volgut revelar la identitat. Està previst que s’hi puguin mudar aquest setembre.