On Catalunya

Celebracions

L’Ajuntament de Barcelona desallotjarà les platges a les 5 de la matinada la revetlla de Sant Joan

El consistori preveu que unes 60.000 persones celebrin la festa a la sorra de les platges de la capital catalana

A1-115691062.jpg

A1-115691062.jpg / JORDI OTIX (EPC)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha avançat aquest divendres que aquesta revetlla de Sant Joan les platgesde la ciutat es desallotjaran a les 5.00 de la matinada.

El consistori preveu que unes 60.000 persones celebrin la festa a la sorra de les platges de la ciutat: «Vull fer una crida a la responsabilitat. És la nit de l’any que tenim més gent al carrer», ha explicat Collboni en una entrevista de Ràdio 4 i La 2 recollida per Europa Press.

Notícies relacionades

El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, donarà dilluns més detalls sobre l’operatiu conjunt de l’ajuntament amb els Mossos d’Esquadra per Sant Joan.

Aquesta mateixa setmana ja es va anunciar que els xiringuitos de la platja de la capital catalana hauran de cessar l’activitat a les 3.30 hores, de manera que hauran d’interrompre’s les actuacions en viu i dels discjòqueis. Els clients només es podran mantenir asseguts a les taules, sense ballar ni consumir drets. Unes mesures que han causat fortes queixes entre els empresaris d’aquests establiments, que acostumen a generar alts ingressos amb motiu d’aquesta celebració.