Dos anys després

El veler més gran del món torna a Barcelona

El ‘Med 2’, de 187 metres d’eslora, torna al port de la capital catalana durant la seva ruta particular pel Mediterrani

El veler més gran del món torna a Barcelona

DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ‘Med 2’, considerat com el veler més gran del món, ha tornat a atracar al port de Barcelona dos anys després. Aquesta goleta de la companyia francesa Club Med compta amb 187 metres d’eslora, 180 cabines, vuit cobertes i cinc pals. La seva última visita a la capital catalana es remunta a abans de la pandèmia, i aquesta vegada ha tornat en la seva particular ruta pel Mediterrani.

Un rècord de 30 anys

Tot i que la construcció de l’embarcació es va portar a terme el 1992, a Le Havre (França), encara avui dia conserva el títol de veler més gran del món; guardó que comparteix amb el seu bessó, el ‘Med 1’. Per ser capaç de traslladar els més de 300 passatgers i 200 persones de tripulació que hi viatgen, aquest vaixell porta incorporats diversos motors a més de les veles.

Notícies relacionades

Actualment, el barco funciona com un petit creuer, que fa una ruta setmanal pel Mediterrani amb tot inclòs per 840 euros per persona. Aquest dijous, el Med 2 ha fet una escala nocturna a les instal·lacions del port de Barcelona abans de la seva visita a Roses. Fins ara, l’embarcació ha navegat per les aigües de les illes Balears, i té previst continuar el seu recorregut fins a arribar a la costa de Niça.

Instal·lacions de luxe

Les instal·lacions d’aquest majestuós veler no tenen res a envejar a les d’un creuer convencional. El vaixell compta amb dos restaurants de luxe, quatre bars, piscina i sala de concerts. Per si no fos suficient, totes aquestes sales van ser decorades per la dissenyadora d’interiors francesa Sophie Jacquim.